Aktuelni konkursi u Republici Srbiji

Na ovoj stranici možete pogledati aktuelne konkurse Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo kao i javne pozive i objave Uprave za agrarna plaćanja.
Klikom na naslov (žuto polje) otvoriće vam se dodatne informacije i linkovi ka zvaničnim sajtovima.

REPUBLIKA SRBIJA, AUTONOMNA POKRAJNA VOJVODINA

POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA POLJOPRIVREDU, VODOPRIVREDU I ŠUMARSTVO.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova uvođenja i sertifikacije sistema bezbednosti i kvaliteta hrane i proizvoda sa oznakom geografskog porekla u 2021. godini na teritoriji AP Vojvodine…    OPŠIRNIJE OVDE !

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije organske proizvodnje na teritoriji AP vojvodine u 2021. godini…    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj i predmet ovog konkursa jeste podizanje tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava u sektoru voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke), cveće i ostali usevi…    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj konkursa je poboljšanje kvaliteta mleka i mesa ,povećanje stočnog fonda, uposlenost članova domaćinstava koja se bave stočarskom proizvodnjom, proširenje asortimana novim proizvodima, brendiranje proizvoda i povećanje životnog standarda na selu.

Predmet konkursa je sufinansiranje potrebne nove opreme u oblasti proizvodnje i prerade mesa i mleka.

…    OPŠIRNIJE OVDE !

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih finansijskih sredstava za održavanje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2021. godini na teritoriji AP Vojvodine…    OPŠIRNIJE OVDE !

Predmet Konkursa o dodeli sredstava za subvencionisanje kamate na kredite Razvojnog fonda Vojvodine za nabavku nove opreme i sistema za navodnjavanje iz kanalske mreže (u daljem tekstu: Konkurs) jeste realizacija utvrđenih prava i obaveza između Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (u daljem tekstu: Pokrajinski sekretarijat) i Razvojnog fonda Vojvodine (u daljem tekstu: Fond), u vezi sa učešćem u subvencionisanju troškova naknade kamate kredita za korisnike kredita, po raspisanim konkursima Fonda za dugoročne kredite za nabavku nove opreme i sistema za navodnjavanje iz kanalske mreže….    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj javnog konkursa: Podizanje svesti građana o značaju aktivnosti dobrovoljnoih vatrogasnih društava, popularizacija dobrovoljnog vatrogastva kao i podizanje nivoa znanja i veština pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava…    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u 2021. godini jeste unapređivanje pčelarske proizvodnje i proizvodnje meda u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini….    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj Konkursa je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2021. godini…    OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradne zaštite kao i povećanje površina pod novim zasadima voća i vinove loze u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2021. godini.   OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj konkursa jeste povećanje obradivih površina pod opremom i sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini, kao i zaštita zemljišta kroz sprečavanje razvoja korova uz poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka…   OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj konkursa jeste intenzivnije korišćenje i zaštita poljoprivrednih zemljišnih resursa u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2021. godini….   OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, povrća (uključujući i pečurke) na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini (u daljem tekstu: Konkurs) jeste ulaganje u novu opremu, radi povećanja prihoda na poljoprivrednim gazdinstvima i zapošljavanja ruralnog stanovništva…..   OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju na teritoriji AP Vojvodine u 2021.godini (u daljem tekstu: Konkurs) jeste unapređenje organske proizvodnje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini……   OPŠIRNIJE OVDE !

Cilj ovog konkursa jeste demografska obnova ruralnih područja AP Vojvodine radi podsticanja ostanka mladih u ruralnim područjima odnosno njihovog povratka iz gradova…   OPŠIRNIJE OVDE !

UPRAVA ZA AGRARNA PLAĆANJA

AKTUELNE MERE - IPARD EU4 RURAL AREAS

Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava, marketing poljoprivrednih proizvoda, tehnička pomoć…    OPŠIRNIJE OVDE !

Plan poziva za 2021. godinu…    OPŠIRNIJE OVDE !